Netwerk van bedrijven met deskundigheid op het gebied van brandveiligheid
Oplossingen en diensten voor brandveiligheidssystemen

Blusgas

Blussing: beperk productiestilstand
Inert blusgas
Chemische gassen: dubbel schoon
Toepassingen blusgassen
Advies, service en onderhoud
inerte gassen blussing

Inert blusgas

Met inert blusgas is een brand snel geblust zonder dat uw eigendommen beschadigd raken. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u te allen tijde goed voorbereid bent op brand, schakelt u een specialist in. Bij Sonatech in Ridderkerk, nabij Rotterdam, hebben we veel ervaring met IG541 gas en zorgen we ervoor dat uw brandbestrijdingsinstallaties goed werken. Inert blusgas zorgt voor een snelle blussing zonder schade aan te richten aan apparatuur of waardevolle eigendommen. Bovendien heeft het gebruik van IG55 of IG541 gas geen nadelige gevolgen voor het milieu.

Inert blusgas biedt veiligheid voor uw medewerkers en eigendommen

Bepaalde ruimtes vragen om een specifieke brandblusinstallatie om beschadigingen aan apparatuur of andere belangrijke dingen te voorkomen. Denkt u hierbij onder andere aan ICT-ruimten, archieven, dataopslag en musea. Inert blusgas, zoals IG55 en IG541 gas, blust een brand door het zuurstofgehalte binnen een ruimte te verlaging naar ongeveer 13 procent. Dit is een waarde waarbij een brand dooft en mensen nog voldoende mogelijkheden hebben om de ruimte veilig te verlaten. Zelfs direct na het gebruik van IG541 gas is er voldoende zicht, wat de veiligheid uiteraard vergroot.

Maak gebruik van onze expertise

Bij Sonatech zijn we gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van diverse blussystemen en zijn we uiteraard bekend met inert blusgas, zoals IG541 gas. Ook zijn we in het bezit van meerdere certificaten. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij u zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Bent u geïnteresseerd in inert blusgas voor uw bedrijf? Neem dan contact met onze multifunctionele medewerkers op door te bellen naar 0180 – 656 280. Voor een zo snel mogelijk reactie adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen. Echter is het ook mogelijk om te e-mail naar info@sonatech.nl of om ons contactformulier in te vullen.

Onze partners